| Tartışma - Uzlaşma Ciddi Konuların Tartışıldığı Bölüm |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
çocuk Gelişimciyim Iktisat çeko Yu Kazandım Kendi Alanımda Başka Bir Açık üni. şansım Varmı?
Yada Bu Bölümde Okurken Başka Bir Bölüme Geçiş Acaba Mümkün Mü? çalışma Ekonomisi Ve End. Ilişkiler Bölümü Bu Bölümü Kime Söylesem Iktasadı Duydum Böyle Bir Bölüm Mü Varmış Deyince Bende Bi Duruyorum Sınırsız Kontenjan Oluşundn Da Geçtim Bu Kadar Zor Ve Meşakkatli Dersleri Başaran Insanların Takdir Göreceği Yıllara Sanırım Cok Var Zira çeko Yu Tanımlarken Ee Yani Nesin Denince Ekonomistim Demekle Olmuyor |
|
|
|
|
|
#2 |
|
...::: Sitenin Meleği :::
|
özlemsi bence güzel bir bölümde okuyorsun, insanların dediklerini neden umursuyorsun ki?
http://www.acikogretim.in/gelecegin-...legi-t730.html !Geleceğin 14 Parlak Mesleği !!!!Çeko okuyan arkadaşların dikkatine!!!! Modern Eğitim Fen (MEF) Dershaneleri Rehberlik ve Araştırma Birim Müdürü Erdem Kaya; ''Mesleklerin gruplanması içinde gelecekteki konumlarına baktığımızda şunlar görülebilir. * Enformasyon mühendisliği * Ergonomi mühendisliği * Genetik mühendisliği * Network mühendisliği * Otomasyon mühendisliği * Tasarım mühendisliği * Tıp mühendisliği * Uluslararası ilişkiler * Kamu yönetimi * Hukuk * Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri * Psikoloji * Rehberlik ve psikolojik danışma * Halkla ilişkiler ve tanıtım |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|